Sport
Vier tips waardoor jij het langer volhoudt in de sportschool

Vier tips waardoor jij het langer volhoudt in de sportschool

Probeer eens een van deze vier groepslessen in de sportschool
Sporten is leuk, samen sporten is leuker! Dat is wat veel mensen vinden van sporten in groepsverband. Om jou kennis te laten maken met de diverse groepslessen, vertellen we je in dit artikel wat meer over de vier populairste vormen van groepsfitness. Ben je er klaar voor?

Pilates
Pilates draait om het creëren van een sterke, stabiele ‘core’. Je core, ook wel je ‘kern’ genoemd, is een samenhang van de spieren in je buik, onderrug en bekken. Bij Pilates gaat het voornamelijk om generen van stabiliteit, coördinatie, ademhaling en houding. Het is geschikt voor jong en oud en voor velen een mooie opstart les na een blessure of langere periode van weinig tot geen beweging.

Je hebt je voorgenomen om te gaan sporten, dat is de eerste en misschien wel een van de belangrijkste stappen in het proces! Maar hoe zorg je er nou voor dat je goede voornemen niet na een of twee weken weer met de noorderzon verdwenen is? Wij hebben vier tips voor jou op een rijtje gezet, die er voor zullen zorgen dat jij elke dag weer staat te popelen om naar de sportschool te gaan. Kom maar op met die proefles!

Zoek een sportschool in de buurt die bij jou past
Op aanraden van een vriend heb je de goedkoopste sportschool in de hele stad gevonden. Er is maar één klein nadeel, hij zit vijf kilometer verderop. Ach, die twintig minuten fietsen in de zomer met een lekker zonnetje op onze bol, dat vinden wij Nederlanders op zich geen straf. Diezelfde twintig minuten fietsen in de herfst met regenachtig weer kunnen er daarentegen maar zo voor zorgen dat jij besluit lekker op de bank te blijven zitten vandaag. Zonde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *