Sport
Ladies only fitness. Wat is het en waarom moet jij het eens doen?

Ladies only fitness. Wat is het en waarom moet jij het eens doen?

Zo zorg je dat je geen focus verliest tijdens het sporten
We hebben het allemaal wel eens: je bent misschien wel anderhalf uur in de sportschool geweest, maar naderhand heb je het gevoel dat je amper gesport hebt. Het kan komen doordat het druk was in de gym, of door een blessure, maar meestal is het probleem afleiding en weinig focus. Daarom geven wij je in dit artikel een paar tips, zodat jij nooit meer ongewenst afgeleid hoeft te worden in de gym!

Telefoon gebruiken tijdens je workout
Ondanks dat je smartphone vandaag de dag misschien niet meer weg te denken is uit je sportritme, kan hij voor veel afleiding zorgen. Overweeg daarom eens een app als Offtime of Focus Aid te gebruiken. Hiermee kun je specifieke apps die voor veel afleiding zorgen (TikTok, Instagram, je kent ze wel) tijdelijk blokkeren. Zo kun je jouw telefoon blijven gebruiken om muziek af te spelen, maar zorgt je telefoon niet voor afleiding van je workout. Pas wel op met het gebruiken van je smartphone in de gym, hier gebeuren de meeste ongelukken. Een goed smartphonehoesje kopen is dan ook sterk aan te raden.

Ladies only fitness. Je ziet het steeds vaker voorbij komen. En wel met een reden: fitnessen met andere vrouwen is beregezellig! In dit artikel vertellen we je wat meer over de mogelijkheden binnen het fitnessen voor vrouwen en waarom jij het eens moet proberen!

Ladies only fitness
Diverse steden en dorpen hebben fitnesscentra, speciaal gericht op vrouwen. De ene club is echt alleen voor dames en hier mogen dan ook geen mannen komen. Andere clubs verzorgen lessen, specifiek voor vrouwen. Vrouwen sporten over het algemeen met het doel om af te vallen, slanker te worden, voor een strakker figuur, of puur voor de gezelligheid. Met name dat laatste, is iets waar ladies only fitness erg geschikt voor is. Daarnaast is het natuurlijk helemaal niet erg om een uurtje per dag zonder kerels om je heen te zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *